Instruccions generals Quimica Bioanalitica (e-learning)

Benvolgudes/uts

Espero que tothom estigui segur a casa seva. Des de demà al matí ja trobareu el material docent amb les corresponents instruccions a la meva plana web docent, que la vaig estar adaptant  per a la nova situació. Es per això que vaig decidir donar-vos activitats  de seguiments i d’avaluació per tal d’afavorir el e-learning dels continguts de l’assignatura.

Per tal de rebre un avís d’aquestes activitats, classe a classe, al vostre mail, cal estar subscrits a la plana web (isabelpividori.net). El mail ha de ser el institucional i si vulgueu, a més, podeu afegir un altre de consulta més habitual. Les instruccions per a cada classe i les corresponents activitats es penjaran com entrades i vosaltres doncs rebran una notificació.La primera activitat que la penjaré demà (un dia abans de la classe),ens servirà de proba pilot i us animo a tothom a participar-hi. La resta es penjaran el mateix dia i hora de la corresponent classe.Les avaluacions i activitats estaran només disponibles amb una durada determinada que serà de les 9:00 am fins a las 12:00 pm del mateix dia, per tal de facilitar l’aprenentatge online. Tindreu una única oportunitat de fer el test, si escau. 

Aquesta participació tindrà una pes a la qualificació que encara haurem de discutir a nivell de coordinació. Les tutories es faran on-line, i per això us animo a que les vostres dubtes es canalitzen com a  comentaris a cada entrada per tal de fer un debat i que tothom rebi la mateixa informació. A més vaig obrir un foro que farem servir per algunes activitats i per plantejar dubtes. Totes aquestes pautes seran de moment provisionals ja que es tracta d’una prova pilot per una setmana.

Molta sort.

Cordialment

Isabel

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *